JNH02893 HR sRGB©Jean Haasbroek v1

Verkiezingen onderneming van het Jaar

Aalsmeer en Kudelstaart ademen de ondernemersgeest. Met meer dan 4000 bedrijven in onze gemeente hebben we een van de hoogste ondernemingsdichtheden van het land. Iets om trots op te zijn. We zijn goed in logistiek, scheepsbouw, kennis en innovatie, bloementeelt en toerisme. Tegelijkertijd wordt geïnvesteerd in een arbeidsmarkt waar iedereen in mee kan doen, maatschappelijk verantwoord wordt ondernomen en afstanden tot de arbeidsmarkt worden weggenomen.

Dit mooie en bijzondere ondernemersklimaat is dé bodem voor de ‘Onderneming van het Jaar’ verkiezing. Deze verkiezing wordt eens in de twee jaar gehouden en heeft tot doel ondernemingen in Aalsmeer en Kudelstaart te stimuleren zich te presenteren en andere ondernemers aan te zetten tot een duurzame, innovatieve en creatieve invulling van het ondernemerschap.

De initiatiefnemers voor dit project zijn Nieuw Ondernemend Aalsmeer en de Gemeente Aalsmeer. De uitvoering wordt gedaan door de initiatiefnemers en de speciaal opgerichte projectgroep.

Extra innovatieprijs

Er is een extra prijs voor de ondernemer die creatief en innovatief is omgegaan met zijn/haar bedrijfsvoering. Deze extra prijs gaan rechtstreeks naar de finale en doet niet mee aan de voorronde. De jury baseert haar juryoordeel op informatie uit de vooraf ingevulde vragenlijst.

Publieksprijs

De publieksprijs is een aanmoedigingsprijs voor alle ondernemers die genomineerd zijn voor de verkiezingen. Alle deelnemers aan de verkiezingen (ook die niet door zijn naar de finale) maken kans op deze prijs. De prijs wordt aan het eind van de finaleavond uitgereikt.

Criteria 2023

Wat zijn de criteria om deel te nemen aan de Verkiezing Onderneming va het Jaar? Die hebben wij voor u op een rij gezet.

Selectieprocedure

Voordat daadwerkelijke deelname mogelijk is, vindt er een selectieprocedure plaats. Lees hier alles over de procedure.

Aanmelden

Vanaf januari 2023 kunnen ondernemingen worden voorgedragen voor de verkiezing ‘Onderneming van het jaar’.

De jury

De jury voor de Onderneming van het Jaar Verkiezing Aalsmeer is inmiddels bekend. Graag stellen wij hen aan u voor.