Finalisten Onderneming van het Jaar 2023-2024 Noa

Verkiezingen onderneming van het Jaar

Aalsmeer en Kudelstaart ademen de ondernemersgeest. Met meer dan 4000 bedrijven in onze gemeente hebben we een van de hoogste ondernemingsdichtheden van het land. Iets om trots op te zijn. We zijn goed in logistiek, scheepsbouw, kennis en innovatie, bloementeelt en toerisme. Tegelijkertijd wordt geïnvesteerd in een arbeidsmarkt waar iedereen in mee kan doen, maatschappelijk verantwoord wordt ondernomen en afstanden tot de arbeidsmarkt worden weggenomen.

Dit mooie en bijzondere ondernemersklimaat is dé bodem voor de ‘Onderneming van het Jaar’ verkiezing. Deze verkiezing wordt eens in de twee jaar gehouden en heeft tot doel ondernemingen in Aalsmeer en Kudelstaart te stimuleren zich te presenteren en andere ondernemers aan te zetten tot een duurzame, innovatieve en creatieve invulling van het ondernemerschap.

De initiatiefnemers voor dit project zijn Nieuw Ondernemend Aalsmeer en de Gemeente Aalsmeer. De uitvoering wordt gedaan door de initiatiefnemers en de speciaal opgerichte projectgroep.

 

VOLGENDE EDITIE:

VERKIEZING ONDERNEMING VAN HET JAAR 2025-2026

De eerste selectie begint in het voorjaar 2025. In september 2025 worden tijdens de voorronde uit alle categorieën drie ondernemers gekozen die doorgaan naar de finale. Tijdens de feestelijke finale in november 2025 kiest de Jury de Ondernemer van het Jaar in iedere categorie.

 

Extra innovatieprijs

Er is een extra prijs voor de ondernemer die creatief en innovatief is omgegaan met zijn/haar bedrijfsvoering. Deze extra prijs gaan rechtstreeks naar de finale en doet niet mee aan de voorronde. De jury baseert haar juryoordeel op informatie uit de vooraf ingevulde vragenlijst.

Publieksprijs

De publieksprijs is een aanmoedigingsprijs voor alle ondernemers die genomineerd zijn voor de verkiezingen. Alle deelnemers aan de verkiezingen (ook die niet door zijn naar de finale) maken kans op deze prijs. De prijs wordt aan het eind van de finaleavond uitgereikt.

Winnaars

Dit zijn de winnaars van de verkiezing Onderneming van het Jaar 2023-2024

Finalisten

Dit waren de finalisten van de verkiezing Onderneming van het Jaar 2023-2024

Alle deelnemers

Dit zijn alle deelnemers aan de verkiezing Onderneming van het Jaar 2023-2024

De jury

De jury voor de Onderneming van het Jaar Verkiezing Aalsmeer is inmiddels bekend. Graag stellen wij hen aan u voor.