NOA - Bestuur (vlnr) - Erik Verbeek - Wouter de Vries - Bob IJpelaar

Bestuur

Bestuur Nieuw Ondernemend Aalsmeer

In 2014 is de Ondernemersvereniging Aalsmeer overgegaan in Ondernemend Aalsmeer(OA). In de daarop volgende jaren heeft OA meerdere bestuursleden gehad en in 2021 de laatste naamsverandering naar Nieuw Ondernemend Aalsmeer. Sinds september 2022 bestaat het bestuur uit Wouter de Vries (voorzitter), Bob IJpelaar (secretaris) en Erik Verbeek (penningmeester).

De projectorganisatie is in handen van Kirsten Verhoef, Marielle Felderhoff en Anne Gasse.

Het bestuur

NOA profielfoto 3
Wouter de Vries
Voorzitter
Als eigenaar van Parfum Flower Company bied ik een zeldzaam product aan op de markt: geurende rozen. Het is een ware triomf dat ik in 2018 de Onderneming van het Jaar heb gewonnen in de categorie MKB klein. Ik hecht veel waarde aan het netwerken met andere ondernemers, daarom geniet ik van mijn betrokkenheid bij NOA als bestuurder in de lokale gemeenschap. Ik kijk enorm uit naar de finale avond in november.
Bob IJpelaar - bestuurder Nieuw Ondernemend Aalsmeer
Bob IJpelaar
Secretaris
Trotse bestuurder en eigenaar van Van Vliet Containers en NEWWEN. Vanuit Aalsmeer regisseren we onze gehele Europese verhuurpool van bijna 8 miljoen producten. Daarnaast zijn wij frontrunner in de ontwikkeling van sustainable logistieke middelen en IoT in logistieke ketens. Wij doen dit wereldwijd en allemaal vanuit ons Aalsmeer. Als trots jurylid kijk ik uit naar de verkiezing en de bezoeken.
Erik Verbeek
Erik Verbeek
Penningmeester

Projectorganisatie

Ontwerp zonder titel 1 3
Kirsten Verhoef
Projectorganisatie
20230512 Marielle Sylt Support
Marielle Felderhoff
Backoffice
Anne
Anne Gasse
Backoffice

Jong NOA

Kaylee-vermeulen-jong-noa
Kaylee Vermeulen
Jong NOA
Gita Engel- Jong NOA
Gita Engel
Jong NOA