jury

Jury onderneming van het Jaar

Jury 2023 – 2024

De jury voor de Onderneming van het Jaar Verkiezing Aalsmeer is inmiddels bekend. Graag stellen wij deze aan u voor:

Jury van Verkiezing Onderneming van het Jaar 2023-2024

Bob IJpelaar - bestuurder Nieuw Ondernemend Aalsmeer

Bob IJpelaar

Trotse bestuurder en eigenaar van Van Vliet Containers en NEWWEN. Vanuit Aalsmeer regisseren we onze gehele Europese verhuurpool van bijna 8 miljoen producten. Daarnaast zijn wij frontrunner in de ontwikkeling van sustainable logistieke middelen en IoT in logistieke ketens. Wij doen dit wereldwijd en allemaal vanuit ons Aalsmeer. Als trots jurylid kijk ik uit naar de verkiezing en de bezoeken.
NOA profielfoto 3

Wouter de Vries

Als eigenaar van Parfum Flower Company bied ik een zeldzaam product aan op de markt: geurende rozen. Het is een ware triomf dat ik in 2018 de Onderneming van het Jaar heb gewonnen in de categorie MKB klein. Ik hecht veel waarde aan het netwerken met andere ondernemers, daarom geniet ik van mijn betrokkenheid bij NOA als bestuurder in de lokale gemeenschap. Ik kijk enorm uit naar de finale avond in november.
NOA profielfoto 1 1

Gido Oude Kotte

NOA profielfoto 2 1

Ruud Knorr

Eindverantwoordelijk voor commercie bij Royal FloraHolland. In 2022 ‘CCO-of-the-year’! Ook ben ik externe commissaris bij Coöperatie Plantion in Ede. Meer dan 30 jaar (waarvan 17 jaar in Duitsland) werkzaam in onze mooie sector waarbij ik geniet van de passie en het ondernemerschap. Belangrijk vind ik ‘samen ondernemen’; vanuit een gemeenschappelijke behoefte en het verlangen door gezamenlijk ondernemen te komen tot invulling van je eigen business. Als jurylid kijk ik uit naar de kennismaking met de ondernemers en de bedrijfsbezoeken.
NOA profielfoto 4

Jan de Groot

Accountant en vennoot bij De Meerse Accountants & Adviseurs in Aalsmeer. Klankbord zijn voor ondernemers is een belangrijk onderdeel van mijn werk en ook het leukste! Ik kijk er naar uit om kennis te makende met de genomineerde ondernemers. Ik ben benieuwd naar hun verhaal, de keuzes die ze maken, hoe succes tot stand is gekomen en over de veerkracht die bij tegenslagen benodigd is.
NOA profielfoto 5

Monique van Weerdenburg

Ik ben projectleider Onderwijs & Arbeid bij Greenport Aalsmeer. Ik word echt blij van bloemen en planten en hou van de dynamiek bij de ondernemers in deze sector. Ik kom veel bij de verschillende partijen uit de Food/Flower industrie over de vloer en probeer slimme verbindingen te leggen tussen bedrijven, initiatieven in de regio, opleidingen etc.
NOA profielfoto 6

Martijn van Dalen

Toen ik elf jaar geleden startte als ondernemer, wist ik het te schoppen tot de laatste drie kandidaten in de verkiezing ‘Startende ondernemer van het jaar in De Ronde Venen’. Dat ik dan nu als jurylid mag fungeren voor de Aalsmeerse variant is natuurlijk een grote eer.
NOA profielfoto 7

Suzan Hooij

Ik ben vereerd om zitting te mogen nemen in de jury. Sinds 2014 ben ik werkzaam bij de Rabobank Regio Schiphol als Private Banker. Hierdoor ken ik veel succesvolle (oud)ondernemers in Aalsmeer en Kudelstaart. Tijdens de voorrondes zal ik vooral letten op de passie en gedrevenheid van de ondernemer en de activiteiten op het gebied van duurzaamheid en innovatie.
NOA profielfoto 8

Ilja van Luling

Ik woon al jaren naar volle tevredenheid in Aalsmeer samen met mijn man en 2 kinderen. Ook mijn werkende leven speelt zich al jaren af in en rondom Aalsmeer. Samen met mijn compagnon houden wij ons vanuit MEER Vastgoed bezig met nieuwbouwontwikkelingen van zowel woningbouw als bedrijfsmatige projecten in deze omgeving. Ik kijk erg uit naar de bedrijfsbezoeken vanuit mijn rol als jurylid en ben benieuwd naar de strategie, visie en ambitie van de deelnemers.
NOA profielfoto 9

Esther Gouwerok

Directeur/eigenaar van Jachtwerf Gouwerok, een bedrijf met klanten van over de hele wereld, maar tevens met een sterke lokale binding. Gebaseerd op historie (opgericht in 1851) en met de focus op innovatie en ontwikkeling van mens en product. Met deze blik kijk ik ook naar de deelnemers aan de verkiezing. Ik ben enorm benieuwd welke parels dit keer voor het voetlicht zullen komen en hoop te leren van hun visie en ideeën.
NOA profielfoto 10

Ton Burgers

Trotse winnaar van Onderneming van het Jaar 2021. Burgers carrosserie (wereldwijd!) gebracht waar het nu staat en sinds februari geniet ik van mijn pensioen. Ik vind het een hele eer om nu mee te kunnen beslissen welke ondernemingen er nu onderneming van het jaar gaan worden.
Juryleden OvhJ 2023 2024 1

Jeroen van der Drift

Directeur eigenaar van aannemersbedrijf Van der Drift Bouw B.V. en inmiddels al weer ruim 25 jaar actief in Aalsmeer en omstreken. Wij bouwen en verbouwen met passie woningen met onder andere oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Ik kijk er ontzettend naar uit om als jury lid deel te nemen en de bedrijven een bezoek te brengen.
Wethouder EZ

Sven Spaargaren