logo - Nieuw Ondernemend Aalsmeer - header

Verkiezing Onderneming van het Jaar 2021

Home » OvhJ

Q

Wie wordt er: Onderneming van het Jaar Klein MKB

ONDERNEMING VAN HET JAAR

Aalsmeer en Kudelstaart ademen de ondernemersgeest. Met meer dan 3000 bedrijven in onze gemeente hebben we één van de hoogste ondernemingsdichtheden van het land. Iets om trots op te zijn. Dit mooie en bijzondere ondernemersklimaat is dé bodem voor de ‘Onderneming van het Jaar’ verkiezing. Deze verkiezing wordt eens in de twee jaar gehouden en heeft tot doel ondernemingen in Aalsmeer te stimuleren zich te presenteren en andere ondernemers aan te zetten tot een duurzame, innovatieve en creatieve invulling van het ondernemerschap.

De initiatiefnemers voor dit project zijn Nieuw Ondernemend Aalsmeer en de Gemeente Aalsmeer. De uitvoering wordt gedaan door de initiatiefnemers, de projectgroep in samenwerking met partners.

Nomineren

Iedereen kan een onderneming voorgedragen. Tijdens een groots evenement wordt bekend gemaakt welk bedrijven twee jaar lang de titel ‘Onderneming van het Jaar’ mogen dragen, wie ‘starter’ en ‘ZZP er van het jaar’ wordt en wie de ‘Innovator van het jaar’ wordt. De winnaars van MKB klein en MKB groot worden ook voorgedragen voor de Ondernemer van het Jaar Verkiezing van de provincie Noord-Holland.

Categorieën

  1. Klein MKB tot 25 fte
  2. MKB vanaf 25 fte
  3. Starters (bedrijf is jonger dan 3 jaar)
  4. Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP-ers)

Daarnaast wordt dit jaar een extra categorie toegevoegd:

  • Innovatieprijs in Coronatijd, voor het bedrijf die innovatief/creatief in coronatijd is omgegaan met zijn/haar bedrijfsvoering

Publieksprijs

De publieksprijs is een aanmoedigingsprijs voor alle ondernemers die genomineerd zijn voor de verkiezingen. Voor deze extra prijs is geen voorronde en alle genomineerde bedrijven doen mee voor deze prijs. Bekendmaking van de winnaar is op de finale avond.

De jury van OvhJ

De jury voor de Onderneming van het Jaar Verkiezing Aalsmeer is inmiddels bekend. Graag stellen wij deze aan u voor»