Kom je laten inspireren over de uitdagingen van de krappe arbeidsmarkt. En ontmoet andere werkgevers vooraf en na afloop tijdens de borrel.

Tijdens dit werkgevers event gaan we elkaar inspireren. We gaan omdenken zodat de schaarste op de arbeidsmarkt niet meer een probleem is, maar een uitdaging die je met creativiteit en kennis succesvol aangaat.We laten experts aan het woord die ons zullen verrijken met inzichten en aansprekende voorbeelden.

We hebben het over diversiteit en inclusie en wat een inclusieve bedrijfscultuur aan voordelen biedt. Hoe je nieuwe medewerkers aantrekt en hoe je ervoor zorgt dat je huidige medewerkers niet weglopen nu de vacatures voor het oprapen liggen. We laten werkgevers aan het woord die mensen met een arbeidsbeperking binnen hun bedrijf hebben werken en daar heel blij mee zijn. En er komen tips voorbij hoe je jouw bedrijf als potentiële werkgever onder de aandacht brengt en sollicitanten aantrekt.

Maar aan gezelligheid ontbreekt het ook niet. Vooraf en na afloop van het inhoudelijke programma gaan we, nu het weer kan, natuurlijk elkaar ontmoeten met een hapje en een drankje. Doe je mee?

Ken je andere werkgevers voor wie dit interessant kan zijn? Fijn als je hen erop attendeert.

Programma

15:30: Inloop met koffie en thee en elkaar ontmoeten
16:00 – 17:00 inhoudelijk programma
17:00 – 18:00 borrel en elkaar ontmoeten.

 

Sprekers

  • Darshan Sloot is directeur van de Ondernemersvereniging Amstelveen. Darshan is onze dagvoorzitter en zal het gesprek in goede banen leiden en de gasten in de zaal erbij betrekken.
  • Marita Brunning is consultant Diversiteit I Inclusie I Gelijkwaardigheid. Marita spreekt over dit thema in relatie tot zelfreflectie, de ander echt zien en succesvolle bedrijfsvoering.
  • Lex Vonk is directeur van AM match. Lex neemt ons mee in “hoe het is om mensen van AM match in jouw bedrijf te hebben werken? Wat levert het op? Hoe vind je een medewerker die goed past bij het werk dat je kan bieden? Hoe kan AM match ontzorgen?”
  • Ingrid van Hesteren is projectmanager van het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam. Ingrid vertelt over de dienstverlening die het RWC kan bieden aan bedrijven.
  • Jurgen Stormmesand is partner bij Meijburg & Co. Jurgen zal ons meenemen in de fiscale en premierechtelijke voordelen voor enkele specifieke groepen werknemers in deze moeilijke arbeidsmarkt.”
  • Michal van Dantzig is bestuurslid van MKB Amsterdam (arbeidsmarkt en onderwijs) en recruitment-marketeer bij WinWinWerkt. Michal geeft tips over hoe je een goed aanbod van sollicitanten krijgt op je vacature. Wat is daar voor nodig?

Dit inspiratie werkgeversevent is mogelijk gemaakt door een grote sponsorbijdrage van KPMG Meijburg & Co en een subsidie van de arbeidsmarktregio Groot Amsterdam. Het initiatief en de organisatie is van MKB-Amsterdam in samenwerking met de Ondernemersvereniging Amstelveen, VNO-NCW Metropool Amsterdam, Regionaal Werkcentrum Groot Amsterdam, AM match en KPMG Meijburg & Co.

Het evenement vindt plaats op dinsdag 24 mei tussen 15.30 – 18.00 uur. Aanmelden kan via deze link. Ben je aangemeld en kan je toch niet komen, meld je dan tijdig af.