Wist jij op jonge leeftijd al wat je worden wilde? En, is dat ook gelukt? Een loopbaankeuze maken is niet eenvoudig als je 14 of 15 jaar bent. Daar kunnen zij hulp bij gebruiken! Om zich goed te oriënteren laat VMBO On Stage de leerlingen kennismaken met legio beroepsbeoefenaren. Met ons dus! Zo leren ze nieuwe beroepen kennen, worden ze in de gelegenheid gesteld hun vragen te stellen en lopen een dagdeel mee. Dit project helpt leerlingen richting te geven aan hun toekomst. Daar wil jij toch ook bij helpen?!

Hoe?

Doe mee aan het Beroepenfeest op 8 maart 2022 in De Waterlelie in Aalsmeer. Op dit feest zijn ruim 1000 leerlingen uit De Ronde Venen, Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn en bijna 200 enthousiaste beroepsbeoefenaren aanwezig. Tijdens het Beroepenfeest kun je vertellen over jouw beroep, werkdag en jouw branche. Als het klikt, worden afspraken gemaakt voor de Doe Dag op 31 maart. Dan brengen de leerlingen een werkbezoek aan jouw bedrijf om zo jouw beroep te kunnen ervaren. Benieuwd hoe het Beroepenfeest er uit ziet? Kijk deze video.

Waarom meedoen?

  • Blije leerlingen! Hoe leuk is het voor leerlingen om in gesprek te gaan met een piloot, hovenier en een advocaat?! Dat is toch geweldig?!
  • Je ontmoet jouw toekomstige medewerkers en collega’s
  • Je helpt toekomstige vakmensen bij hun beroepskeuze
  • Je kunt netwerken met zo’n 200 andere professionals uit de regio tijdens de bedrijvenborrel na afloop
  • Deelname geeft een mooie promotie voor jouw bedrijf en jouw branche – je laat zien dat u maatschappelijk betrokken bent

Aanmelden voor VMBO On Stage kan via www.veenenamstellandonstage.nl

Mail voor meer informatie naar: mail@veenenamstellandonstage.nl