30 maart 2023 @ 12:30 - 18:00

Themamiddag Winkelcriminaliteit

Het terugdringen van winkelcriminaliteit vinden wij als ondernemersvereniging erg belangrijk. Om die reden hebben wij ons aangesloten bij PVO Amsterdam-Amstelland.

Platform Veilig Ondernemen (PVO) Amsterdam-Amstelland is een samenwerkingsverband tussen het bedrijfsleven, de Amsterdam-Amstelland gemeenten, de politie van Amsterdam en het Openbaar Ministerie (OM). Op donderdag 30 maart organiseert PVO de Themamiddag Winkelcriminaliteit. Tijdens deze interactieve middag krijg je als detaillist de nieuwste kennis en inzichten te horen over het terugdringen van winkelcriminaliteit.

De thema’s op deze middag zijn winkeldiefstallen, agressie en geweld tegen personeel, ondermijning, overlast in en rondom winkels en overvallen. Iedereen die werkt aan preventie van winkelcriminaliteit is welkom: projectleiders en adviseurs veiligheid, gebiedsmakelaars, winkelstraatmanagers, wijkagenten, toezichthouders & handhavers, securitymanagers en accountmanagers van branche- en ondernemersverenigingen.

De Themamiddag Winkelcriminaliteit bestaat uit twee plenaire gedeeltes en vier parallelsessies. Marlies Claasen is de dagvoorzitter. Het volledige programma met de aanvangstijden vind je hier.

Wil jij op de hoogte gebracht worden van de laatste kennis en inzichten over het terugdringen van winkelcriminaliteit? Het aantal plekken is beperkt, dus schrijf vandaag nog in!