12 april 2023 @ 15:00 - 18:00

Lente Inspiratie Event

De lente is officieel gestart. De seringen staan in bloei, de boten gaan het water is, de restaurants openen hun terrassen en ook de buiten events gaan bijna weer starten.

Om het seizoen goed te starten hebben we een inspirerend event georganiseerd die niet alleen voor de ondernemers in de horeca en recreatie interessant is, maar ook voor ieder andere branche.

De sprekers

Om jullie mee te nemen in de trends en ontwikkelingen die zich op dit moment afspelen en aan het uitrollen zijn voor de toekomst, hebben we drie sprekers uitgenodigd: Kirsten Jassies, Jan Scheele en Maarten Wessels.

Kirsten Jassies is een online pionier sinds ’99 en is gefascineerd door beeldtaal op social media en dan met name via Instagram, Snapchat en Tiktok, de voorlopers van social media, de kanalen waar met name Gen Z en de jonge millennials zich thuis voelen. Tijdens het Lente Inspiratie Event zal zij ons alles vertellen over Instagram en TikTok. Dé twee social media kanalen om een jongere doelgroep te bereiken.

Jan Scheele is in 2015 begonnen met het experimenteren met Bitcoin en blockchain technologie. Hij schrijft en spreekt hier regelmatig over en welke ontwikkelingen zich afspelen binnen de technologie, zoals NFT en metaverse. Metaverse en NFTs zijn ‘talk of town’. Talloze bedrijven en individuen treden toe in het ecosysteem, experimenteren met eigen oplossingen of hebben deze al succesvol geïmplementeerd. De ontwikkelingen gaan razend snel op technologisch gebied, maar daardoor ook op het gebied van mogelijkheden voor organisaties. Wat de mogelijkheden zijn voor de vrijetijdssector en wat er nu en in de nabije toekomst gaat gebeuren, Jan gaat het ons allemaal vertellen.

Maarten Wessels is een man die, door zijn jarenlange ervaring binnen zowel de horeca als in de trainingswereld, gastvrijheid eigen heeft gemaakt. Tijdens het Lente Inspiratie Event neemt hij ons mee in deze wereld en geeft ons allerlei nieuwe inzichten.

Programma

Vanaf 15.00 uur worden we ontvangen door The Beach met een welkomstdrankje. Vervolgens zullen we onze plek innemen in de speciaal omgebouwde ruimte waar de sprekers ons alles gaan vertellen over hun specialisme. Deze inspirerende middag sluiten we af met een drankje waar we met elkaar kunnen napraten over alle nieuwe inzichten die we hebben opgedaan.

Informatie

Prijs: €60,- NOA leden, €65,- SAWP leden, €75,- niet leden (ex. btw)

Bemachtig jouw plek door je aan te melden via Aanmelden Lente Inspiratie Event