Diner with ambition

Ben jij een vrouwelijke ondernemer die uitgedaagd wil worden én ontmoet jij graag andere ambitieuze ondernemers? Dan zijn onze ‘diners with ambition’ echt iets voor jou! De eerste editie van dit event vindt plaats op woensdag 22 maart in het stijlvol ingerichte restaurant Lieveling in Hoofddorp.

We starten met een welkomstdrankje en ondertussen maak je kennis met andere inspirerende ondernemers. Vervolgens gaan we aan tafel om te genieten van een driegangendiner, tussen de gerechten door zorgt Edwin Hansma voor de nodige energie en “food for thought”. We sluiten af met een drankje waarna je, gaan we vanuit, met nieuwe inzichten en nieuwe ondernemers in je netwerk naar huis gaat.

Tijdens het event worden er volop foto’s gemaakt want wij vinden dat de vrouwelijke ondernemers in Aalsmeer en Kudelstaart best meer zichtbaar mogen zijn. Natuurlijk kun jij deze foto’s ook weer delen en gebruiken op jouw socials. We hebben plek voor maximaal 20 ondernemers dus meld je gauw aan via: info@nieuwondernemendaalsmeer.nl

Informatie:

Speciaal introductietarief: €60,00 NOA leden, €75,00 niet leden (ex. BTW)
Incl. driegangendiner, welkomstdrankje, spreker én fotografie
Drankjes op nacalculatie, deze reken je ter plaatse af