Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging Kick-off bijeenkomst MKB Amsterdam

16 november 2021 @ 15:00 - 19:30

Ondernemen is vooruitdenken: “Hoe houd ik mijn bedrijf staande in een veranderende markt? Moet ik verduurzamen om mee te blijven doen in de markt van morgen? Het kost tijd, geld en wat schiet ik er nu eigenlijk mee op?” Duurzaam ondernemen voor MKB-ondernemers is geen keuze, het is een must!

Maar waarom is dit een must? Het is een must omdat er wettelijke verplichtingen aankomen, vanwege CO2-uitstoot, klimaatverandering en toenemende vervuiling. Opdrachtgevers c.q. klanten zullen van jou gaan eisen dat jouw producten en diensten duurzaam zijn. Ben jij daar al klaar voor? Want voor je het weet is het 2030! Ga nu aan de slag, loop voorop, groei sneller en stel je bestaansrecht over 10 jaar veilig!

Schrijf je in voor de kick-off bijeenkomst De markt van morgen op dinsdag 16 november, georganiseerd door MKB-Amsterdam in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam en INNNER. Zij slaan de handen ineen om niet alleen vandaag maar ook morgen ondernemers te helpen hun bedrijf staande te houden in een veranderende markt. Schrijf je hier in. Let op: VOL=VOL.

Tijdens de kick-off zal je verhalen horen van Jan Jonker, hoogleraar emeritus Duurzaam Ondernemen, over zijn visie van een duurzame en eerlijke wereld neer. Daarnaast komen Michel Scholte, Minister van de Nieuwe Economie, Zita Pels, gedeputeerde van de Provincie Noord-Holland, aan het woord en hoor je van ondernemer Jack Stuifbergen, voorzitter werkgroep Duurzaamheid MKB-Amsterdam en commercieel directeur van Breedweer facilitaire diensten, hoe duurzaamheid niet alleen goed is voor de wereld maar ook voor exponentiële groei kan zorgen.

Om 15.00 uur is de inloop met om 15.15 uur de start van het evenement. Rond 18.30 uur begint de borrel waarna het evenement om 19.30 uur wordt beëindigd.

Gegevens

Datum:
16 november 2021
Tijd:
15:00 - 19:30
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kick-0ff-de-markt-van-morgen-181852494707

Locatie

Hogeschool Amsterdam
Fraijlemaborg 133
Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost 1102 CV

Organisator

MKB Amsterdam
Bekijk de site van Organisator