Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MeerBorrel

12 mei @ 16:30 - 20:30

MeerBorrel is er voor heel ondernemend Haarlemmermeer en aangrenzende regio’s. Bedrijven, ondernemersverenigingen en instellingen kunnen zich presenteren in de Ondernemersvraag. De volgende MeerBorrel staat gepland voor donderdag 12 mei in de Duck Out in Hoofddorp.

Tijdens de borrel krijg je de kans om te netwerken met andere ondernemers. Daarnaast is er de mogelijkheid om een tafel te vragen om vanuit daar jouw bedrijf te promoten. Wanneer jij in de gelegenheid bent een aantal leden uit te nodigen en te ontvangen, is de tafel (met banner) niet alleen een promoplek, maar ook een herkenningspunt voor jouw (potentiële) klanten. Mocht je daar interesse in hebben, kan je daar contact opnemen met Ed Veldman, dan zal hij het voor je regelen.

Na de MeerBorrel kunnen jouw/jullie leden kosteloos de Masterclass of Keynote bezoeken aangeboden door ZP-NET.

Voor dit evenement wordt een kleine bijdrage van €6,60 gevraagd. Deze prijs is inclusief twee drankjes. Kijk voor meer informatie op de website van MeerBorrel.

Bedrijfsbezoek
Graag wilt Ed Veldman jou en jouw collega’s uitnodigen voor het bedrijfsbezoek aan Meerlanden Afvalverwerking in Rijsenhout op 19 mei. De ontvangst voor de rondleiding is om 16.30 uur. Tijdens het bezoek wordt er ook een hapje en drankje aangeboden.

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Meld jezelf en jouw team dan aan voor 15 april door een mail te sturen naar voorzittermhm@mhem.nl

Gegevens

Datum:
12 mei
Tijd:
16:30 - 20:30

Locatie

The Duckout
Nieuwe Molenaarslaan 10
Hoofddorp, 2134 Nederland
Telefoon:
0117 625 694