Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MVO Meet & Greet + Ondernemers BBQ

30 augustus 2021 @ 16:00 - 21:00

Haal je duurzaamheidsplannen uit de lockdown ijskast en ga tijdens de MVO Meet & Greet ‘Groene doorstart na corona’ in gesprek met andere ondernemers over hoe verduurzaming je kan helpen bij een krachtig herstel.

Wat wilde je doen maar is door corona noodgedwongen blijven liggen? Of heb je juist de kans gegrepen om te innoveren? Hoe kom jij groen uit deze crisis? Waar loop je tegenaan? Wat heb je aan de oplossingen van anderen? Grijp je kans om met collega-ondernemers te sparren over jouw groene doorstart.

Op 30 augustus aanstaande zijn we te gast bij Sport & Event Center The Beach. Bedrijfsleider Arthur Wingelaar geeft ons een inkijkje in de inspanningen en uitdagingen van dé indoor standlocatie van Nederland. Gehuisvest in het 100 jaar oude voormalige veilinggebouw Bloemenlust en met een breed pallet aan activiteiten – indoor sport, zalencentrum, events, horeca – is een duurzame bedrijfsvoering een flinke opgave. We horen van Arthur waarom en hoe The Beach maatschappelijk verantwoord ondernemen vormgeeft, waar het bedrijf trots op is maar ook welke hobbels moe(s)ten worden genomen. De pandemie heeft het bedrijf voor dilemma’s gesteld en uitgedaagd om creatief te worden, out of the box te denken. Arthur legt uit hoe verduurzaming het bedrijf uit de crisis moet helpen.

Dan is het tijd voor het interactieve deel van de middag. Onder leiding van Ulla Eurich, MVO deskundige en mede oprichter van het MVO Platform Aalsmeer gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek en delen ervaringen, kansen en uitdagingen rond maatschappelijk verantwoord ondernemen. En hoe ze dat juist nu als hefboom gebruiken om sterk(er) uit de crisis te komen.

De liefhebbers gaan vervolgens met Arthur op een korte rondleiding door het bedrijf en na de borrel is er vanaf 18 uur een gezellige Ondernemers-BBQ om na te praten en nieuwe plannen te smeden. Bij mooi weer buiten op het terras, anders in het ruime restaurant van The Beach.

Tijdens de BBQ zal Wouter de Vries, voorzitter van Nieuw Ondernemend Aalsmeer hun plannen uit de doeken doen voor de lokale ondernemers en Jeroen Mäkel van Aalsmeer Lokaal laat je zien hoe dit nieuwe online platform de zichtbaarheid van jouw bedrijf kan vergroten en jou kan helpen bij het vinden van netwerkpartners.

Kortom: een informeel, informatief, nuttig en vooral gezellig evenement met en voor Aalsmeerse bedrijven en organisaties, met volop netwerkkansen én food for thought om jouw bedrijf groen uit de coronacrisis te helpen loodsen.

Programma:

15.30 uur            Inloop

16.00 uur            Start MVO Meet & Greet
Opening door Cor Millenaar, voorzitter MVO Platform Aalsmeer
Presentatie MVO bij The Beach door Arthur Wingelaar, bedrijfsleider
Ondernemers met elkaar in gesprek onder leiding van MVO deskundige Ulla Eurich

17.30 uur            Rondleiding door het bedrijf voor liefhebbers en borrel

18.00 uur            Ondernemers-BBQ

21.00 uur            Einde

Kosten en inschrijving

Deelname aan de MVO Meet & Greet is gratis. De borrel wordt je aangeboden door Nieuw Ondernemend Aalsmeer en MVO Platform Aalsmeer. Voor de BBQ vragen wij een kostendekkende bijdrage van €35,- inclusief twee consumpties, vooraf bij inschrijving te voldoen.

Inschrijving is noodzakelijk. Ga daarvoor naar http://www.mvoplatformaalsmeer.nl/mvo-meet-greet-groene-doorstart-na-corona/

Corona

Uiteraard zorgt The Beach ervoor dat dit event volgens de geldende corona-richtlijnen plaatsvindt. De basisregels zijn 1,5 meter afstand houden, vaste zitplaatsen en geen handshake maar ellbow bump als begroting. En hoe zeer we je ook zullen missen, meld je af en blijf thuis bij corona gerelateerde klachten.

Dit event wordt georganiseerd door MVO Platform Aalsmeer in samenwerking met Nieuw Ondernemend Aalsmeer en Aalsmeer Lokaal.

Gegevens

Datum:
30 augustus 2021
Tijd:
16:00 - 21:00

Locatie

The Beach
Oosteinderweg 247
Aalsmeer, Noord-Holland 1432 AT Nederland
Telefoon:
0297 347444
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

Nieuw Ondernemend Aalsmeer
MVO Platform Aalsmeer
Aalsmeer Lokaal