Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groeiborrel van MKB Amsterdam

13 juni @ 15:30 - 19:15

Wij nodigen jullie hierbij graag uit voor de maandelijkse Groeiborrel van MKB-Amsterdam op maandag 13 juni vanaf 17:30 tot 19.15 uur in de Oranjekerk te Amsterdam.

Tijdens de borrel wordt de prijs voor het Product van de Maand uitgereikt. Wie wil, kan op de zeepkist gaan staan om over je bedrijf of organisatie te vertellen. Het Digitaliseringsoffensief biedt in samenwerking met Skorez een e-mailmarketing workshop aan. En er zijn lekkere hapjes en leuke mensen om kennis mee te maken. Komen dus!

MKB-Amsterdam is er voor elke mkb-ondernemer in de regio Amsterdam en ze verwelkomen graag nieuwe gezichten. Aarzel dus niet om een leverancier, collega of bevriende ondernemer uit te nodigen voor de Groeiborrel. Het enige wat ze hoeven te doen is zich inschrijven. Zoals het bekende spreekwoord zegt: ‘Hoe meer mkb-ondernemers, hoe meer vreugd.’

Ben je geïnteresseerd om je kennis over e-mail marketing uit te breiden? Kom dan twee uurtjes eerder! Cindy Rip, consultant Digital Marketing van de Hogeschool van Amsterdam, geeft je praktische tips waar je op moet letten als je een e-mailcampagne opzet. En het team van Skorez laat je zien hoe je dit alles concreet in de praktijk kan gaan brengen. Klik hier om je in te schrijven voor het opdoen van twee uur gratis digitale kennis.

Waar, wat en wanneer?
Locatie: Oranjekerk, Tweede van der Helststraat 1, Amsterdam

Workshop e-mailmarketing
Tips van de HVA                                   15.30 – 16.30 uur
Concreet aan de slag met Skorez          16:30 – 17:30 uur
Groeiborrel                                           17.30 – 19.15 uur

Meld je hier aan als je bij de borrel aanwezig wilt zijn.

Gegevens

Datum:
13 juni
Tijd:
15:30 - 19:15

Locatie

Oranjekerk
Tweede van der Helststraat 1-3
Amsterdam,
+ Google Maps
Telefoon:
020 679 5559

Organisator

MKB Amsterdam
Bekijk de site van Organisator