Vroeg, maar zeer waardevol om eens per kwartaal te luisteren naar waar ondernemers mee bezig zijn, waar ze naar op zoek zijn en wat ze doen. Onder het genot van een heerlijk ontbijt bij het Renaissance Hotel aan de Jac. Takkade ontmoet je lokale ondernemers en krijg je voldoende energie om de dag positief aan te vangen.

En dat ze waardevol zijn voor veel deelnemende ondernemers laat de verschillende samenwerkingen die uit deze ontbijtsessie zijn ontstaan wel zien. Zo zie je maar, vroeg opstaan loont.

Dus heb je zin in een ontbijt dat niet alleen lekker, maar ook leerzaam en inspirerend is? Kom dan op donderdag 1 september naar de 3e editie van de Aalsmeer Lokaal Breakfast Club. Opnieuw in het Renaissance Amsterdam Schiphol Hotel in Aalsmeer.

Naast het heerlijke ontbijt en de kans om – net als de andere ondernemers – jouw bedrijf te pitchen, komt een bekende Aalsmeerse ondernemer een korte bedrijfspresentatie geven. Binnenkort maakt Aalsmeer Lokaal deze ondernemer bekend. Na afloop is er volop gelegenheid om je netwerk te vergroten en een drankje met elkaar te drinken.

Heb je interesse? Schrijf je dan hier in.