In de horeca is er een meer dan gemiddelde kans dat je in je werk te maken krijgt met een overval. Weet jij hoe je moet reageren bij een overval? Kun jij effectief handelen met jouw eigen veiligheid en die van anderen voor ogen? Wil je werken aan je zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid? Koninklijke Horeca Nederland regio Amsterdam organiseert ook dit jaar gratis trainingen voor horecaondernemers en -personeel op het gebied van veilig ondernemen.

Op maandag 21 maart 2022 wordt de training ‘Overvalpreventie in de horeca’ gegeven. Tijdens deze training leer je hoe je kunt reageren bij een overval en wat de handelingsmogelijkheden zijn. Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten.

De training wordt gratis aangeboden voor maximaal 2 personen per bedrijf en zal een halve dag duren. Klik op hier voor meer informatie. Je kunt je hier aanmelden voor de training.

Op dinsdag 19 april 2022 wordt een training gegeven met als thema ‘Omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca’. In deze training leren jij en jouw medewerkers adequaat te reageren bij dit soort vervelende situaties. Zo bouw je aan jouw zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid.

De training wordt gratis aangeboden voor maximaal 2 personen per bedrijf en zal een halve dag duren. Klik op hier voor meer informatie. Je kunt je hier aanmelden voor de training.